Apie mus

Mūsų mažytė BE.SO.LITTLE šeima pasirengusi padėti Jums ir jūsų mažyliams valgymo kelionėje. Mažiesiems valgytojams sukurti silikoniniai indai ir seilinukai bei iš nerūdijančio plieno pagaminti stalo įrankiai padės džiaugstis kiekvienu patiekalu.

Minimaslistinis dizainas ir švelnios splavos neblaškys mažylių, todėl jie galės susikoncentruoti į su meile jiems pagamintus patiekalus. 

Siekiame, jog mūsų klientai gautų kokybiškus ir saugius produktus, kurie prisidėtų prie vartotojiškumo mažininimo bei būtų kuo draugiškesni aplinkai. 

Prilimpančios lėkštės ir dubenėliai nenukris net ir nuo pačių smalsiausių valgytojų stalo, o švelnus silikonu paviršius bus malonus liesti mažoms rankytėms. Silikono gaminiai itin patvarūs, todėl yra ilgaamžiai. Jie neskyla ir nelūžta, nepažeidžiami net ir naudojant mikobrangų krosnelėje ar orkaitėje, todėl bus naudojami ilgą laiką. Iš silikono pagaminti produktai yra netoksiški bei nesuyra į mikrodaleles, taip pat gali būti perdirbami.

Skirkite kuo daugiau laiko savo mažiesiems, nes visus mūsų gaminius greitai ir lengvai nuvalysite rankomis ar tiesiog plausite indaplovėje.

Linkėjimai nuo BE.SO.LITTLE šeimos! 

Back to blog